TISZOVER!!!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Hoogstraten, België van Sietske Damman - WaarBenJij.nu TISZOVER!!!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Hoogstraten, België van Sietske Damman - WaarBenJij.nu

TISZOVER!!!!!!!!!!!!

Door: Sietske

Blijf op de hoogte en volg Sietske

03 Februari 2007 | België, Hoogstraten

Gisteren heel fijn afscheidsfeestje gehad, vandaag tussen de ´snifsnif, ik ga iedereen missen snikjes door´ de laatste dingetjes ingepakt want van8 vertrek ik naar Schiphol.
Veel liefs,
xxx Sietske

• 04 Februari 2007 - 12:32

Saskia:

Hey Siets, sorry dat ik niet op uw afscheidsfeestje ben geraakt! Toch enorm veel succes daar!

btw: ik heb gisteren een sms gehad van die mannen die we tijdens de eerste week van ons skiverlof hebben leren kennen (de Jezus enzo) en ik moest u enorm veel groetjes doen. Ze misten die 2 mooie lekkere Antwerpse grieten op hun skiverlof ;-)

XXX
    Saskia

• 04 Februari 2007 - 16:21

Sophie:

Lieve siets,
    Sorry dat ik je zaterdag zo abrupt uit je slaap heb moeten halen, maar was gelukkig wel weer op tijd in amsterdam. Wist je dat je met een gemiddelde snelheid van 120 km/uur er maar een uur en een kwartier overdoet om van hoogstraten naar amsterdam te rijden? Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad en ik zal met smart wachten op je eerste berichten uit suriname.
    Kus sophie

Sietske

Kuneti alamala, het begint te korten...over een kleine 2 weekjes (4 feb) vertrek ik voor mijn project ´ik doceer maar wil meer´voor ontwikkelingssamenwerking naar Suriname. Het inzamelen van het materiaal voor het schooltje is al achter de rug. Dit wordt momenteel tussen de kaaimannen en piranha's verscheept richting Paramaribo. Natuurlijk ga ik alles en iedereen hier wel een beetje heel erg missen (jullie mij natuurlijk ook) als ik daar in de tropen menige boa's te lijf ga. Ook wil ik de mensen die de Rankinschool hebben gesteund met materiaal allemaal heel erg bedanken. Via deze site hou ik jullie op de hoogte van mijn avonturen in en natuurlijk ook buiten de Rankinschool! ADYOSSSSSSI xxx Sietske