Fotootjes van de start van het project!
Door: Sietske
Blijf op de hoogte en volg Sietske
22 Januari 2007 | België, Hoogstraten
Groetjes, Juf Sietske
22 Januari 2007 - 16:12
Gautier:
We zullen alles op de voet volgen van hieruit; maar je bent nog niet weg hé... dus eerst gaan we nog samen een paar (of veel) pintjes drinken hé!!! -
22 Januari 2007 - 16:15
Strid:
Hey Siets... Alvast beestig veel plezier ginderachter in het verre Suriname! We zien elkaar op 2 februari nog eens hé... En laat ze daar nie te hard verschieten van de stuntvrouw in Siets hé.
Greetzzz... -
22 Januari 2007 - 16:34
Gilles:
Hey Siets, geef er maar een lap op. Laat ginder zien wat een Nederbelg zo allemaal kan doen.
Enjoy
|^^^^^^^^^^^^^^^^^^\||____
|....The BEER TRUCK.... ||||'""|""°\_,__
|___Just for You___l||__|__|___|) _____|
|(@)(@)""""""""""""**|(@)(@)****|(@)| -
22 Januari 2007 - 20:29
Philippe:
Hey SuperJoef,
Heel knap project!!! Amuseer je te pletter in Paramaribo, maar dat zal geen probleen zijn hé. Kzal je site regelmatig eens bezien! Greetz xxx -
23 Januari 2007 - 09:40
Caro (Vervolg):
hey sietske, amuseert u ginder, chic wat je doet zene! Waarschijnlijk zal dit project je heel veel voldoening geven.
kusjes
xxx -
23 Januari 2007 - 13:14
Rudy:
éé juf velo, kunde gij voor mij een negerke meepakken als ge terug komt? :)
alvast veel plezier en massas stuntwerk gewenst in Paramaribo! paramaribo maakt kinderen blij, volwassenen horen ook daarbij! -
23 Januari 2007 - 14:37
Inke:
he meiteke, we gaan het daar zeker geweldig hebben. Het komt héél dicht bij, soms iets te kort aangezien er nog wel hard gewerkt moet worden, maar we gaan het daar zeker naar ons zin hebben!! nog welgeteld 281uur en 10 min. ofwel 16860 minuten of 1011600 seocnden, waarvan er nu al 5 weggetikt zijn... begin maar af te tellen,het komt dichtbij... waaaaaaaaaaa tot snel!!!!!!!! xxxxx -
25 Januari 2007 - 09:04
Damman Eric:
Goede start ik blijf heel graag op de hoogte. -
28 Januari 2007 - 19:45
Yannick:
Dag Sietske,
Het gaat je precies goed ! Blij dat te horen ;-)
Veel succes met je project. -
29 Januari 2007 - 06:53
Sietske ZELF :
ALOOOOO...nog 6 n8jes slapen en het is zo ver! Bedankt voor al jullie spetterende reacties.
xxx -
02 Februari 2007 - 12:49
Je Mooiste Nicht:
Hèhè,
Eindelijk ben je dan bijna weg. Ik vond dat we elkaar de laatste tijd veel te veel zagen...
Succes daar en tot vanavond!